Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Paeria crea una nova aplicació per comunicar incidències a la via pública

Segons l'alcalde, Appunta és "una eina que apropa els serveis urbans municipals a la ciutadania i que obre una nova porta de comunicació"

Appunta, aplicació, Ajuntament de Lleida, Àngel Ros, Fèlix Larrosa, Joan Gómez
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat dels tinents d’alcalde Fèlix Larrosa i Joan Gómez, ha presentat aquest dimarts l''app' Appunta. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L’Ajuntament de Lleida ha posat en marxa Appunta, una nova aplicació per comunicar incidències a la via pública. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat dels tinents d’alcalde Fèlix Larrosa i Joan Gómez, ha presentat aquesta nova eina “que apropa a la ciutadania els serveis municipals i que obre una nova porta de comunicació amb la qual la Paeria millora els processos per reportar, realimentar i informar de forma eficaç i ràpida”, ha assegurat Ros.

Aquest ha estat un projecte treballat de manera transversal des de diferents àrees municipals com són Participació Ciutadana, Urbanisme (via pública) i Informàtica que permet al ciutadà reportar a la Paeria qualsevol incidència a la via pública i, alhora, s’assegura que tindrà una resposta i podrà fer-ne un seguiment. Així, doncs, és una aplicació viva que pretén aproximar els serveis urbans municipals als ciutadans i que se suma a la campanya de civisme que es va endegar fa uns mesos. 

El 70% de les incidències que rep la Paeria té a veure amb la via pública

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha explicat que la importància d’obrir nous canals de comunicació amb la ciutadania radica, per exemple, en que actualment el 70% de la informació que demana el ciutadà a la Paeria té a veure amb la via pública. L’app Appunta, que és gratuïta, està disponible per a dispositius amb sistemes operatius Android i IOS i ha tingut un cost de 6.000 €, sufragat per l’Ajuntament de Lleida i l’empresa concessionària de la neteja a la ciutat, Ilnet.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat