Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Reñé encapçala "la candidatura del canvi" del PDC a Ponent

Acompanyat d'una llista de dotze representants del món local lleidatà, assegura que donarà "veu pròpia" a Lleida i al seu territori

Joan Reñé, Partit Demòcrata Català
Imatge del candidat a la presidència del PDC a Lleida, Joan Reñé, registrant la llista d'alcaldes que l'acompanyaran en les eleccions primàries del partit. (Foto: Judit Gómez)
Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida i candidat a dirigir el Partit Demòcrata Català (PDC) a les comarques de Ponent, ha presentat aquest dimarts la llista, formada per dotze representants del món local lleidatà, que l'acompanyarà en les eleccions primàries de la formació.

Reñé ha registrat la llista assegurant que és una "candidatura del canvi" i, amb el lema "Amb veu pròpia", el candidat vol donar veu a la ciutadania i a aquells antics militants del partit. Pretén, a més, que Lleida i les seves comarques "tinguin dret a decidir" en la gestió del territori i, per això, compta amb el suport d'alcaldes de les capitals de comarca com Cervera, Tàrrega, Borges Blanques i Mollerussa, referents, segons Reñé, en la gestió de l'àmbit local i social.

Avui era l'últim dia per presentar candidatures als càrrecs territorials del PDC, que compta també amb la proposta de Violant Cervera i l'experimentat alcalde d'Albesa, Antoni Balasch. Respecte a la "competència" en el lideratge del partit, Reñé ha assenyalat que aquesta "és de menys canvi" que la seva i es mostra convençut que mitjançant el seu treball "compromès amb el territori" arribarà a la presidència.

Les eleccions primàries del PDC tindran lloc el pròxim 30 de setembre a la tarda i l'1 d'octubre al matí i esperen una important participació telemàtica i presencial.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat