Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

ERC-Avancem reclama a la Paeria suspendre la llicència a la discoteca Biloba de Lleida

Demanen als responsables d’aquest complex d’oci que resolguin els problemes de mobilitat i seguretat que es van visualitzar el passat dijous

Carles Vega, Àngel Ros
El president del grup municipal d'ERC-Avancem a l'Ajuntament de Lleida, Carles Vega, amb l'alcalde de Lleida, Àngel Ros. (Foto: Arxiu)
El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya-Avancem insta l’equip de govern de la Paeria a retirar la llicència a la discoteca Biloba de Lleida fins que els responsables d’aquest complex d’oci resolguin els "greus problemes de mobilitat i seguretat" que es van visualitzar el passat dijous. Asseguren que aquest cap de setmana ja van demanar al govern del PSC informació sobre el pla de mobilitat de la discoteca.

Segons ERC-Avancem, centenars de joves caminaven per la carretera LL-11 de Lleida la matinada de dijous a divendres després de sortir de la discoteca, ubicada al polígon NeoParc, i reclamen al govern municipal que exigeixi totes les mesures necessàries als promotors del local perquè aquesta situació "altament perillosa" no es torni a repetir.

Esquerra recorda que, segons la Llei de mobilitat, és responsabilitat dels establiments preveure i resoldre els problemes de mobilitat que poden generar amb la seva activitat, però també reclama a l’equip de govern que vetlli pel benestar i la seguretat dels ciutadans.

D’altra banda, ERC-Avancem exigeix a la Regidoria d’Urbanisme que aclareixi amb celeritat si la llicència municipal atorgada a la discoteca compleix amb la legalitat després que la Generalitat hagi denunciat l’obertura del local per motius de seguretat en considerar que està ubicat massa a prop d’una empresa d’emmagatzematge de combustible.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat