Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Obert del Centre Històric tanca amb un balanç altament positiu

"Cal aconseguir atreure els ciutadans cada dia de l’any i canviar la percepció que també és una zona per gaudir", diu Larrosa

La Panera, Vermut Torero, música, ball
La pista de la Panera s'ha omplert de música i ball durant el Vermut Torero. (Foto: Ajuntament de Lleida)
El tinent d’alcalde i regidor del Centre Històric, Fèlix Larrosa, ha fet un balanç altament positiu de l’Obert, el cap de setmana festiu en el qual 62 entitats ciutadanes han omplert una cinquantena de carrers i places del barri antic d’activitats culturals, musicals i socials de tota mena.

Larrosa ha dit que la normalitat ha estat la tònica dominant en totes les activitats i que la resposta dels ciutadans a la crida de l’Obert ha estat satisfactòria malgrat haver de fer front al canvi climatològic d’aquests darrers dies. Un sentiment que comparteixen les entitats col·laboradores, amb les quals vol tornar-se a reunir per fer un balanç sobre les coses que es poden millorar.

El regidor del Centre Històric pensa en futur i diu que cal plantejar-se com serà l’Obert de l’any vinent, quan aquest barri comenci a percebre la transformació que suposaran projectes com la urbanització del call jueu, que es convertirà en una zona enjardinada per gaudir i passejar. Larrosa pensa també en els projectes de caràcter econòmic i dinamitzador en marxa, com la Casa de la Creativitat o Casa de Fusta, per a joves emprenedors creadors, les obres de la qual estaran enllestides a finals d’any, o la de les Columnes, pels artistes del còmic, o en l’assentament de l’associació d’empresaris i professionals del Centre Històric.

Larrosa també ha volgut plantejar el repte de saber comunicar què ha de ser el Centre Històric per als lleidatans. “Cal canviar la percepció, perquè els ciutadans no pensen en el Centre Històric com un indret per passejar”, ha dit.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat