Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

2.600 persones brinden al ritme de Manel, Nakany Kanté i Dj Floro

El centre de producció de San Miguel, amb l’aforament complet, s’ha convertit en un escenari a l’aire lliure on 2.600 persones han participat en un festival de música en viu obert a la ciutat

Nakany Kanté, San Miguel
Nakany Kanté va ser la sorpresa positiva de la nit. (Foto: Adrià Ropero)
El centre de producció de San Miguel a Lleida ha acollit aquest dissabte un exitós festival que ha reunit unes 2.600 persones que han ballat al ritme de Manel, Nakany Kanté i Dj Floro. La música  ha començat a les 19.30 hores de la mà de DJ Floro, que també s'ha encarregat de tancar l'esdeveniment passada la mitjanit. Per l'escenari han desfilat la cantant guineana Nakany Kanté i la banda catalana Manel en el que ha estat el concert de presentació a les terres de Lleida del seu darrer disc Jo competeixo.

El primer concert de la marca al seu centre de producció de Lleida ha servit perquè els assistents poguessin tastar directament la cervesa recent sortida de les bodegues de la fàbrica. Fa tot just una setmana, el passat 10 de setembre, el centre de producció de Burgos va acollir també un concert obert a la ciutat amb el grup Sidonie com a cap de cartell. 
 
Segons ha explicat el director del centre de producció de Lleida, Manuel Heredia, “ha estat molt emocionant veure la resposta tant positiva dels lleidatans, que reforça la vinculació tant especial que tenim amb Lleida, on la marca va instal·lar la seva primera fàbrica de l’Estat”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat