Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Crida denuncia Ros d'entrar al seu despatx per retirar l'estelada

La formació independentista estudia ara accions legals contra l'Ajuntament de Lleida

estelada, Crida per Lleida, Ajuntament de Lleida, La Paeria
L'estelada estava a la façana de la Paeria. (Foto: Crida per Lleida)
La mainada continua fent de les seves. Avui ha estat el torn de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, que hauria retirat l'estelada que onejava al despatx de la Crida a la Paeria. La formació l'acusa ara d'entrar sense permís al seu despatx.

Cal recordar que aquesta bandera es va penjar en motiu de la Diada de l'Onze de Setembre, la qual cosa va ser rebatuda per Ros a través d'una carta en què demanava que es procedís a retirar l'estelada de la façana del despatx d'acord amb l'article 35 de la Llei del patrimoni català. La Crida va respondre per escrit tot indicant que “tal i com hem fet altres vegades, en els propers dies retirarem l’estelada però, davant la pressa en què ens ho demana i la poca consistència dels seus arguments, creiem que es mereix onejar uns dies més en la defensa de la voluntat popular per la independència”.
 
La formació denuncia que mai no s’havia actuat amb aquesta celeritat contra cap altra bandera de les que han onejat des del despatx de la Paeria, fet que evidencia que "aquesta actuació respon al pacte signat amb Ciudadanos", que inclou, entre d’altres, “la prohibició d’instal·lar símbols en l’espai públic”, fent-ne objectiu principal la bandera estelada.
 
Així mateix, anuncia que seguirà fent onejar des del seu despatx les banderes que representin la veu dels moviments populars i la voluntat de transformació social i alliberament nacional.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat