Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Paraules de desamor, però senzilles i tendres, entre Àngel Ros i la Crida

Juvillà i Gabarrell mostren les epístoles que s'han intercanviat a col·lació de l'estelada que oneja des del seu despatx

Pau Juvillà, Àngel Ros
Pau Juvillà, departint amb Àngel Ros. (Foto: Arxiu)
L'actualitat política municipal a Lleida gira a l'entorn de les estelades, un tema que no ve pas d'avui. L'enèsim capítol d'aquest llibre que es reescriu cada dia el protagonitzen el PSC i la Crida i l'argument versa sobre una estelada que oneja des del despatx de la formació independentista i que Ros malda per eliminar. Us sona la història, oi?

Ambdós grups s'han intercanviat una sèrie de missives, uns amb l'objectiu de retirar-la i els altres amb la intenció de mantenir-la. Així, Ros signa una carta en què recorda als regidors de la Crida que l'edifici de la Paeria està catalogat com a Bé d'Interès Cultural i que, per tant, està regit per la Llei de patrimoni cultural català, la qual cosa inhabilitaria qualsevol possibilitat de col·locar una estelada a la façana pel perill de malmetre-la (la façana, no l'estelada). Per contra, Pau Juvillà i Francesc Gabarrell es refereixen a la "poca consistència" dels arguments de Ros i apunten que no estan malmetent el patrimoni municipal, sinó el pacte de Ciutadans amb el PSC, que prohibiria, entre d'altres, "instal·lar símbols en l'espai públic que no són del seu grat". 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat