Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Velles cares per a la "nova" Convergència

Joan Reñé i Violant Cervera es diputaran el lideratge del PDC a Lleida

Violant Cervera, Joan Reñé
Violant Cervera i Joan Reñé, cara a cara, en una imatge d'arxiu. (Foto: Diputació de Lleida)
Lluny de renovar-se, el Partit Demòcrata Catalana (PDC), anteriorment conegut com a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), haurà d'elegir entre Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida i alcalde de la Fondarella, i Violant Cervera, diputada al Parlament per Junts pel Sí, per substituir un altre vell conegut, Ramon Faré, fins ara al capdavant de l'antiga CDC a les comarques de Lleida.


Reñé ha decidit presentar la seva candidatura després d'haver rebut l'aval de diversos representants del món local lleidatà encara que li podrien passar factura les acusacions de suborn que recauen damunt d'ell i que Fiscalia està investigant. D'altra banda, Cervera concorrerà a les primàries per liderar la nova formació a Lleida amb el també "experimentat" alcalde d'Albesa, Antoni Balasch, de número 2,  D'aquesta manera, en ambdós casos el PDC apostaria pel continuisme en comptes de tendir a una renovació de la direcció del partit a Ponent.

El termini per presentar candidatures per als càrrecs territorials del PDC finalitza el dia 20 de setembre i les eleccions primàries tindran lloc el 30 de setembre i l'1 d'octubre.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat