Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Xec solidari del Circuit de Pretemporada de l’ACB a l’Associació Down Lleida

Ha estat escollida per ser una entitat que fa del lleure un valor educatiu, per l’experiència solidària i per ser una activa col·laboradora amb el món del bàsquet

Down Lleida, Àngel Ros, Francesc Roca, Barris Nord,
El president de l'ACB, Francesc Roca, ha lliurat el xec als membres de Down Lleida al pavelló Barris Nord. (Foto: Ajuntament de Lleida)
El president de l’ACB, Francisco Roca, i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, han participat aquest vespre en el lliurament d’un xec solidari de 1.000 euros a l’Associació Down Lleida durant l’acte que s’ha realitzat en el descans del partit entre el Laboral Kutxa i l’Iberostar Tenerife, al pavelló municipal Barris Nord.

L’ACB i els organitzadors del Circuit de Pretemporada han volgut reconèixer amb el xec solidari una entitat lleidatana que s’hagués destacat per la seva trajectòria. Finalment, s’ha escollit Down Lleida per ser una associació que utilitza el lleure com un valor educatiu, per la seva experiència en projectes solidaris i per haver estat una habitual col·laboradora amb el món del bàsquet.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat