Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Concert d’orquestra de corda a la Seu Vella i ballada de sardanes a la plaça Paeria

Ambdós actes formen part del programa de l’Ajuntament de Lleida amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya

Cobra Municipal de Lleida, sardanes, ballada,
La música de la Cobla Municipal de Lleida ha animat la ballada. (Foto: Ajuntament de Lleida)
La Jove Orquestra de Ponent ha ofert aquest vespre un concert de la formació participant de la MasterClass de Corda, que ha tingut lloc aquesta setmana a Lleida sota la direcció de Xavier Pagès-Corella.

La quinzena de joves músics que han participat aquesta setmana en la MasterClass d’Orquestra de Corda que organitza a nivell estatal la Jove Orquestra de Ponent (JOP) han estat els protagonistes. Aquest any l’estada musical l’ha dirigit Xavier Pagès-Corella, director i compositor de Sant Pere de Ribes amb una llarga i reconeguda trajectòria que actualment és professor del Conservatori Superior de Música del Liceu.

Els resultats adquirits s’han mostrat al públic en aquest concert, que també forma part dels actes oficials de la Diada Nacional de Catalunya. La Jove Orquestra de Ponent ha interpretat obres d’Elgar, Warlock, Grieg i Svendsen.

Abans del concert de la Seu Vella, la plaça Paeria ha acollit la tradicional ballada de sardanes organitzada pel Grup Sardanista Montserrat, que ha anat a càrrec de la Cobla Municipal de Lleida.

Ambdós actes formen part del programa d’activitats de l’Ajuntament de Lleida amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat