Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Paeria farà públiques abans dels Plens les mocions que presentin els grups polítics i les entitats

Les fundacions i organismes amb participació municipal presenten a la Comissió de la Transparència les seves activitats i objectius

La Paeria, Ajuntament de Lleida, Àngel Ros, gestió econòmica, expedient, crèdit, reprovació
Imatge d'un Ple de l'Ajuntament de Lleida. (Foto: Arxiu)
A partir d’aquest setembre la ciutadania podrà consultar abans de la celebració dels Plens municipals les mocions que els grups polítics i les entitats presentin. És un acord de la Comissió Especial de la Transparència Municipal que presideix el grup municipal de la Crida per Lleida-CUP d’acord amb els torns rotatoris de sis mesos que es van fixar en el cartipàs.


En la reunió que s’ha celebrat aquest matí hi han intervingut els tinents d’alcalde Rafael Peris i Montse Parra, que han exposat les activitats i objectius de la Fundació La Llotja. La Comissió va aprovar en la sessió del juliol la participació de les fundacions per tal d’informar de la seva tasca. Així, per a la propera reunió s’ha previst la intervenció dels responsables del Centre de Negocis i Convencions.

La reunió de la Comissió de la Transparència també ha informat que ja s’ha firmat el decret per realitzar l’auditoria de comptes de determinats serveis públics i que, per tant, en breu s’iniciaran els treballs, que es preveuen finalitzar a principis de 2017.

Tal com es va acordar en la sessió anterior, l’Ajuntament de Lleida incorporarà al seu portal de transparència la documentació de fundacions, consorcis, organismes autònoms i ens dependents que, d’acord amb la llei, ha de ser pública. En el cas de les fundacions (Teatre de La Llotja, Agenda 21 i Paisatge Urbà), la Secretaria General de l’Ajuntament de Lleida ha emès un informe per assenyalar els continguts que poden ser publicats.

Al llarg dels pròxims mesos s’habilitarà l’espai i les eines web per afegir les dades al portal, acció que està previst completar a finals de 2016.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat