Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El PP de Lleida denúncia que Òmnium i ANC han "segrestat" la Seu Vella durant els actes de la Diada

Dolors López: "És intolerable que s'hagi d'identificar el monument més emblematic de tots els lleidatans amb els separatistes"

Imatge de la presidenta del PP de Lleida, Dolors López. (Foto: Arxiu)
Imatge de la presidenta del PP de Lleida, Dolors López. (Foto: Arxiu)
La presidenta del PP de Lleida, Dolors López, ha denunciat avui la "politització" que es farà de la Seu Vella durant la Diada per part de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural amb el repic de campanes previst a mitja tarda. 

López ha manifestat que, “és intolerable que s’utilitzi d’aquesta manera el monument més emblemàtic de la ciutat de Lleida, que representa tots els lleidatans i no només els separatistes que volen trencar amb la resta d’Espanya”. A més, ha criticat “la instrumentalització i politització de la Seu Vella durant la Diada, que “ha quedat segrestada pels separatistes”.
 
Dolors López ha manifestat que el Partit Popular no assistirà, de la mateixa manera que en els darrers anys, als actes institucionals de la Diada. “Des del Partit Popular reivindiquem una Diada en què tots ens puguem sentir identificats per treballar junts per una Catalunya millor” i ha afegit que “els catalans tenim un gran futur per endavant si apostem pel seny i la concòrdia”.
 
“Fem una crida a recuperar la Diada de tots. Volem una festa compartida, de la mateixa manera que reivindiquem un Govern i una Catalunya per a tots. Els separatistes no poden seguir segrestant les nostres festes i la nostra vida política.”, ha sentenciat la presidenta del PP de Lleida, Dolors López.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat