Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Cursa de la Diada de Térmens arriba als 30 anys d'història

Enguany, la jornada atlètica ha batut el rècord tancant les inscripcions en poques hores tot i ampliar-les a 500 corredors més

cursa, Cursa de la Diada de Térmens, Diada de Térmens, Térmens, Diputació de Lleida,
Imatge de la presentació de la 30a Cursa de la Diada de Térmens. (Foto: Diputació de Lleida)
La Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous en roda de premsa la presentació de la trentena edició de la Cursa de la Diada de Térmens, que organitza l’Associació Amics de la Cursa de la Diada (ACUDIT) i l’Ajuntament de Térmens amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.


La presentació ha comptat amb la participació del diputat Eloi Bergós; l’alcaldessa de Térmens, Concepció Cañadell, i l’organitzador i director executiu de la Cursa, Josep Antoni Gardeñes.

El diputat ha felicitat els veïns de Térmens i els organitzadors d’aquesta Cursa pels seus 30 anys d’història, destacant que és un esdeveniment esportiu consolidat. Així mateix, Bergós ha afirmat que la Diputació de Lleida dóna suport a aquestes activitats que ajuden a promocionar el territori lleidatà i els seus pobles i, alhora, potencien la salut i l’esport com a hàbits saludables.

L’alcaldessa de Térmens, Concepció Cañadell, ha afirmat que és un orgull arribar a la trentena edició de la Cursa de la Diada i ha agraït, sobretot, la tasca del centenar de voluntaris que s’esforcen cada edició per tirar-ho endavant i la inestimable col·laboració d’empreses i institucions.

Aquesta Cursa tindrà lloc el proper 11 de setembre amb un recorregut de 10 quilòmetres pel terme municipal. Està oberta a tothom, ja que l’objectiu principal és potenciar la pràctica de l’esport. Per això, la Cursa es complementa amb diferents curses de caràcter infantil i una caminada popular i familiar en la qual hi participaran unes 150 persones.

El director executiu de la Cursa, Josep Antoni Gardeñes, ha explicat que en poques hores d’obrir la inscripció ja es van omplir les 350 places; per això, es va ampliar fins a les 500 inscripcions. Per tant, s’espera que un any més la Cursa sigui tot un èxit.
 
Un altre aspecte fonamental és la vessant solidària. Aquest any, coincidint amb la celebració dels 30 anys, els organitzadors han decidit col·laborar més amb les associacions que lluiten contra les malalties infantils (Afanoc, l’Associació Espanyola contra el Càncer a Lleida i l’Associació de Diabètics de Catalunya a Lleida). Per aquest motiu, qui vulgui podrà fer la donació d’1 euro de la inscripció i, a més, la Caixa donarà 1 euro solidari per a cadascun dels atletes que finalitzin la cursa dels 10 quilòmetres. També hi ha la possibilitat d’adquirir un dels deu dorsals solidaris amb un preu de 50 euros.

En el mateix circuit s’integra el 12è Campionat de Policies i Bombers Campionat de Catalunya i el 14è Campionat Nòrdic Walking.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat