Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'Ajuntament de Lleida ha invertit 100.000 euros en l'adequació dels centres d'ensenyament de la ciutat

L'alcalde ha visitat avui les obres de millora de l'escola bressol de Balàfia, que ha renovat el seu pati i algunes aules del centre

Àngel Ros, Fèlix Larrosa, Joan Gómez, escola bressol, escola bressol de Balàfia, Balàfia
Imatge de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, durant la visita a l'escola bressol de Balàfia acompanyat dels tinents d'alcalde, Fèlix Larrosa i Joan Gómez. (Foto: Álex Gallardo)
A les portes de l'inici del nou curs escolar, l'Ajuntament de Lleida ha realitzat les tasques d'inversió i de manteniment del conjunt d'escoles bressols municipals, ludoteques, centres d'art i escoles de primària de Lleida. En aquest sentit, l'alcalde, Àngel Ros, ha visitat aquest matí les obres de millora de l'escola bressol de Balàfia, que aquest estiu ha canviat el pati del centre amb la renovació del sorral, el canvi del paviment i l'adequació del terra d'algunes aules amb calefacció radiant. En la visita l'han acompanyat el tinent d'alcalde i regidor de l'Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa; la tinent d'alcalde i regidora d'Educació, Montse Parra, i el tinent d'alcalde i regidor del barri de Balàfia, Joan Gómez.

Durant aquest estiu la Paeria ha invertit en les millores generals de deu escoles de primària i en el canvi de sorrals de 27 escoles més. En 3 escoles bressol s'han fet canvis de paviment, tant interior com exterior, i s'ha renovat el sorral de 18 centres bressol. Renovacions que també s'han realitzat en dues ludoteques de la ciutat.

En total, l'Ajuntament ha dedicat 100.000 euros del pressupost d'inversions més la part corresponent del contracte global de manteniment dels edificis municipals, que dedica una part a l'adequació de les escoles seguint la normativa d'Ensenyament. En definitiva, i com argumenta l'alcalde, "és treballar per una total normalitat en l'inici del nou curs escolar".

Pel que fa a la matriculació de les escoles bressol de Lleida, que l'any passat van patir una certa davallada, aquest any inicia amb 1.030 places, de les quals 950 ja estan cobertes. Així, doncs, enguany ha millorat la matriculació d'aquests centres i, sent inscripcions amb matrícula oberta, esperen omplir aquestes places restants.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat