Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Protectores d'animals lleidatanes presentaran una moció per incorporar voluntaris a la canera municipal de Lleida

Segons Gossos Lleida i la Protectora Lydia Argilés, compten amb el suport dels grups municipals de l'oposició a la Paeria

moció, protectores, voluntaris, canera municipal,
Imatge de la moció que presentaran les protectores i entitats lleidatanes per implantar voluntaris a la canera municipal. (Font: Gossos Lleida)
Les protectores i entitats Protectora Lydia Argilés, Progat Lleida, Proteger los Inocentes, Protectora de Seròs, Amics dels Gats de la Floresta i Gossos Lleida presentaran en el Ple del mes de setembre de l'Ajuntament de Lleida una moció per a la implementació d'un projecte de voluntariat al centre d'acollida d'animals de companyia de Lleida. Amb aquesta iniciativa les entitats pretenen ajudar en la millora del funcionament de la canera municipal per millorar també la qualitat de vida dels animals del centre i augmentar les seves possibilitats d'adopció.

Segons la Protectora Lydia Argilés, fa uns mesos es van reunir per plantejar una acció comuna i així poder implantar voluntaris que ajudin a millorar el funcionament de la canera municipal. "Tots els que treballem en protectores som voluntaris sense ànim de lucre i el que volem és aportar la nostra ajuda perquè les instal·lacions millorin. Sabem que hi ha problemes econòmics i de personal, i és per això que volem contribuir en el seu bon funcionament", confessa.

En el comunicat que Gossos Lleida publica a les seves xarxes socials, argumenten que abans de les vacances d'estiu van poder parlar amb els diferents grups municipals de l'Ajuntament i tots van estar d'acord en la presentació del projecte.

Així, doncs, les entitats impulsadores d'aquesta iniciativa resten a l'espera de la valoració i posterior votació de la moció en el Ple de la Paeria del mes de setembre i destaquen que "ajudar-nos uns als altres és la millor forma de treballar".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat