Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Ros considera que el Partit Popular incorre en una “altíssima irresponsabilitat” si envia a Fiscalia polítics pel 9-N

L’alcalde de Lleida afirma que “cal resoldre el problema polític, no judicialitzar un acte exemple de democràcia i de participació”

Àngel Ros, PSC, Comissió Executiva PSC
Àngel Ros, ahir, durant la reunió del Secretariat de la Comissió Executiva de la Federació del PSC. (Foto: PSC)
En resposta a l’advertència del grup municipal del PP a Lleida de portar Àngel Ros a Fiscalia si es demostra la col·laboració directa de l’Ajuntament en l’organització del 9-N, l’alcalde de Lleida i primer decretari de la Federació del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran va afirmar ahir que “el que cal és resoldre el problema polític, no judicialitzar un acte que ha estat exemple de democràcia i participació". A més,  va destacar que “el PP de Lleida segueix la tònica general del seu partit d’intentar resoldre per la via judicial temes que són polítics”.


Ho va fer durant la reunió del Secretariat de la Comissió Executiva de la Federació, en què va reiterar la necessitat de diàleg: “No s’hauria d’haver arribat a aquesta situació de crispació entre els governs de Catalunya i d’Espanya, hagués calgut diàleg, que és el que es necessita en política, quan els catalans aspirem a un altre marc de relació Catalunya-Espanya que tingui en compte els temes fiscals i els temes de respecte a la llengua, la cultura i les institucions que, legítimament, els catalans volem expressar”.
 
El dirigent socialista va ressaltar que el fet de no judicialitzar la política no treu que “les lleis s’hagin de respectar”. Tot i això –va dir–, “si el PP envia a la Fiscalia responsables polítics, incorrerà a una altíssima irresponsabilitat”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat