Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Lleida Esportiu, amb l’objectiu de guanyar “el gran favorit”, l’Hércules, per passar pàgina

El tècnic dels lleidatans, Imanol Idiakez, argumenta que “tenim il·lusió perquè arribi el partit i ganes de treure’ns l’espina clavada”

Imanol Idiakez,Lleida Esportiu,futbol,Camp d'Esports,roda de premsa
Imanol Idiakez, durant un roda de premsa al Camp d'Esports. (Foto: Arixu)
El Lleida Esportiu visita el diumenge, a les 18.00 hores, l’Estadi José Rico Pérez, la casa del "favorit de la competició" a l’ascens, l’Hércules. “Tenim il·lusió perquè arribi el partit, les ganes de treure’ns l’espina clava, guanyar en un camp que seria una gran gesta i sumar tres punts que ens donarien més confiança”, ha dit l’entrenador dels lleidatans, Imanol Idiakez.


D'aquesta manera, per aconseguir la victòria que està en joc “hem de ser fidels a nosaltres mateixos” davant d’un rival que aquesta temporada ja ha demostrat que pot canviar el seu sistema de joc depenent de les característiques del contrari. Així, “estar concentrats els noranta minuts serà clau, perquè és un vestidor que té una gran qualitat i en l’últim terç de camp penalitza molt si li dónes opcions”. A més, “l’aspecte mental també és important, ja que hem de ser capaços de conviure amb els errors i els gols que es produeixin en contra. Abans d’un partit mai no donaré un punt per bo, perquè nosaltres anem a guanyar”.

Cal recordar que els lleidatans arriben després de perdre contra l’Altético Baleares, el cuer de la classificació. Malgrat tot, el tècnic ha argumentat que “les primeres hores van ser difícils, però no hi ha temps per a lamentacions. En poc temps hi ha una altra oportunitat. Hem fet anàlisis i tenim la tranquil·litat que el que ens va passar l’altre dia és evitable”. Tot i així, ha apuntat que “entrenem perquè els efectius juguin de la millor manera possible, però la idea de l’equip és innegociable. Les derrotes no ens faran dubtar del que fem”.

Per tant, Idiakez també ha indicat que en el grup tercer de la Segona Divisió B “tots els rivals són difícils, com queda demostrat cada setmana, en la que veiem una gran igualtat”. De fet, ha puntualitzat que “el premi final serà per a l’equip més fort. Això és com una cursa de fons”.

Respecte de les baixes, el dubte és Fornies, mentre que seran baixa per sanció Fragoso i Pau Torres. Precisament l'absència del porter titular farà que Jorge Mediavilla o Àlex Cobo ocupin el seu lloc, encara que Idiakez no ha volgut resoldre el dubte de qui dels dos serà el substitut.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat