Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Actel Força Lleida prepara sense gaire temps el partit contra el líder, el Planasa Navarra

El conjunt de Joaquín Prado té poc més de 48 hores per preparar el complicat enfrontament de diumenge, a les 18.00 hores, al Barris Nord

Força Lleida; Joaquín Prado; amistoso; pretemporada
Joaquín Prado, durant un enfrontament de l'Actel Força Lleida. (Foto: Arxiu)
L’Actel Força Lleida ja està mentalitzat en el partit que disputarà el diumenge, a les 18.00 hores, al Barris Nord, davant del Planasa Navarra. Aquest és l’últim dels tres enfrontaments que havia de disputar en només nou dies, un fet que indigna el planter lleidatà, ja que gairebé no hi ha hagut temps per preparar el xoc. “Tenim unes 48 hores per preparar l’enfrontament contra Navarra i aprendre coses del partit perdut davant de l’Oviedo”, ha argumentat el tècnic.

“Aquest partit l’hem de preparar pensant en els nostres físics. Hem de ser conscients que no podem portar el ritme d’una setmana normal i hem d’anar al gra, buscant objectius de l’entrenament molt clars”, ha comentat Joaquín Prado, que ha aclarit que “la situació de jugar divendres, dimecres i diumenge a mi, esportivament, em sembla un desastre”.

Així, doncs, respecte de la preparació, Prado ha indicat que “s’han de millorar les situacions de bloqueig i disciplina tàctica, a més de corregir errors defensius que poden permetre progressar”. Per tant, aquests són aspectes a tenir en compte per encarar de la millor manera possible el proper partit, en què rebran el líder de la LEB Or, el Planasa Navarra. “Jugarem contra una formació que està jugant molt bé i que està guanyant tothom. Serà un repte complicat, però apassionant”, ha expressat. I també ha dit que “estan a dalt perquè s’ho mereixen”.

Per aquesta raó, la clau de l'Actel Força Lleida per aconseguir un triomf difícil i protagonitzar la sorpresa de la jornada està en ser sòlids defensivament, portar el ritme del partit i jugar a camp obert. De fet, el potencial de jugadors com Sonseca, Almazan, Bonhome, Iván García, Ortega i Severa converteix el rival en un conjunt temut. “Fixar-nos en només un jugador et fa perdre la perspectiva d’un equip que està jugant molt bé com a formació”. Així, el rebot pot ser “una batalla important, esperant ser sòlid en aquest aspecte”.

Cal esmentar que el conjunt de la capital del Segrià torna a jugar a casa, però ho fa en diumenge. I l’afició s’ha convertit en una part molt important per al planter. Per aquesta raó, Prado ha desitjat que el pavelló torni a presentar un bon ambient. “Ve l’equip que ara és líder de la classificació i, per tant, és un partit molt atractiu. La gent és d’una ajuda molt gran”, ha expressat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat