Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El 'SE7' torna de les vacances entre el foc de l'Aquelarre i el color de FiraTàrrega

El periodista esportiu Marc Retamero entrevista en profunditat el flamant campió olímpic de piragüisme Saúl Craviotto

SE7,7accents,portada,diari,mensual,gratuït
Portada de l'onzè número del 'SE7'.
7accents llança el primer número després de les vacances del SE7, que es pot adquirir gratuïtament a uns 300 establiments de la Segarra, l'Urgell, el Pla d'Urgell, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà i el Segrià. El número 11 conté 32 pàgines en format tabloide i se n'han imprès 15.000 exemplars. El nou SE7 inclou les notes dels set alumnes més avantatjats l'Ajuntament de Lleida abans de l'inici del nou curs (polític); una crònica sobre les colònies d'estiu de l'AECC per a nens i nenes amb càncer; una anàlisi del ritme econòmic dels negocis lleidatans; un reportatge sobre el món del triatló; una llista dels imperdibles de FiraTàrrega 2016, i una entrevista al palista lleidatà Saúl Craviotto.

El SE7 disposa de vuit seccions: Política, Societat, Economia, Esports, Cultura, Entrevista, Cartes i 7+1. Tanmateix, les seccions relacionades amb l'actualitat informativa són introduïdes per un reportatge en profunditat marca de la casa. També hi ha opinions de firmes especialitzades i infografies. En l'apartat dedicat a les cartes dels lectors s'hi han publicat les darreres missives rebudes amb l'objectiu que es converteixi en la veu del ciutadà, mentre que 7+1 està adreçat a tota la família, amb passatemps i humor gràfic. Entre les novetats cal destacar la incorporació dels humoristes gràfics Joan Castellà i Miguel Macías, que s'uneixen als ja coneguts Lupe Ribot i Jordi Balasch, nous articulistes d'opinió com ara el periodista Ramon Pedrós o la col·laboradora de Rac1 Marta Esparza, una àmplia agenda cultural, horòscops i telèfons d'interès.

El SE7 és la millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en Català, que aplega més de mig miler de capçaleres entre revistes, premsa i digitals. El mensual gratuït de 7accents va rebre el guardó més important de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català per "apostar per la informació de proximitat amb reportatges, anàlisi, opinions i infografia amb un disseny modern i ben estructurat".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat