Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Tàrrega urbanitza un nou vial de servei a la zona comercial de l'avinguda de Barcelona

El projecte també suposa la culminació de l’ordenació urbana de la zona, pendent des del traspàs de titularitat de l’antiga N-II

obres, vial de servei, zona comercial, Tàrrega
Imatge de les obres del nou vial de servei de Tàrrega durant aquest cap de setmana. (Foto: Ajuntament de Tàrrega)
Tàrrega desenvolupa aquest estiu les obres de construcció d’un nou vial lateral de circulació en el tram de l’avinguda de Barcelona comprès entre la plaça de Riambau i la rambla del Canalet. Es tracta d’un segment de 150 metres lineals que millorarà la connexió viària a la zona de serveis situada a l’est de la ciutat. Els treballs es duen a terme coincidint amb la implantació de nous negocis en aquest sector, en concret una benzinera i un taller de pneumàtics. El projecte també suposa la culminació de l’ordenació urbana de la zona, pendent des del traspàs de titularitat de l’antiga N-II. En total s’estan urbanitzant 3.408 m2 de via pública, despesa que sufraguen els titulars de les finques contigües.

Aquest nou vial de servei tindrà 14,5 metres d'amplada amb carril de circulació de vehicles, una vorera i una illeta. La intervenció també inclou la dotació d'enllumenat públic, xarxa d'aigües, sanejament i d'altres serveis. Es preveu que el nou vial entri en funcionament a finals d'aquest setembre. L'obra es materialitza en un sector d'elevat volum de trànsit, ja que l'avinguda de Barcelona constitueix una de les portes d'entrada a la ciutat i un dels principals pols comercials de la ciutat.

Per afavorir també la mobilitat a la zona, el nou vial enllaçarà en perpendicular la rambla del Canalet. En aquest punt, la Regidoria d'Urbanisme remodelarà un tram de 976 m2 fins arribar al carrer dels Bombers. La rambla del Canalet també inclourà un espai de passeig damunt del vas de reg de la comunitat del Canalet, el qual quedarà cobert sota una superfície de sauló. Precisament, el consistori ha adjudicat aquesta setmana les obres, les quals s'iniciaran abans de la tardor. El pressupost ascendeix a 109.615 euros, que es finançaran a través d'una subvenció de la Diputació de Lleida.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat