Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El PP es planteja portar Àngel Ros davant de la Fiscalia si es demostra que va col·laborar amb els actes del 9-N

Vilella basa aquestes interpretacions en informacions que els han fet arribar els ciutadans

PP,La Paeria,9-N,Joan Vilella
El Grup Municipal del PP a l’Ajuntament de Lleida demana a l’alcalde que els confirmi per escrit i els demostri que no va ajudar l’ANC pel 9-N. (Foto: Ares Valdés)
El Grup Municipal del PP a l’Ajuntament de Lleida demana a l’alcalde que els confirmi per escrit i els demostri que no va ajudar l’Assemblea Nacional Catalana a organitzar el procés participatiu del passat diumenge. El líder i portaveu del PP a Lleida, Joan Vilella, ha instat l’alcalde a respondre si hi va col·laborar de forma directa o indirecta, després que el Tribunal Constitucional suspengués la consulta. En cas afirmatiu i que es pogués demostrar, Joan Vilella ha assegurat que portarà la denúncia davant de la Fiscalia perquè es comprovin les interpretacions del partit.

Vilella demana a Ros que respongui si va cedir mitjans tècnics o logístics en algun acte de preparació del 9-N i, en cas que fos afirmatiu, quina ha estat aquesta col·laboració. Insta també que demostri si l’Ajuntament de Lleida va cedir algun mitjà de transport públic per facilitar el desplaçament dels ciutadans als punts de votació, en concret, a l’institut situat a la Caparrella, on segons Vilella, “alguns ciutadans que van veure un autobús, però com que no sabem si era de l’Ajuntament o de l’ANC, ho preguntem”. Per últim, qüestionen si el 9-N ha representat algun cost econòmic per a l’Ajuntament de Lleida.

El portaveu del PP a Lleida lamenta també que se cedís el Wi-Fi de l’Ajuntament al col·lectiu liderat per Forcadell quan a ells mai no els ha donat aquesta possibilitat, perquè sempre que el demanen els diuen que “no té la suficient potència”; per tant, creu que hi ha hagut un tracte de favor cap a l’Assemblea Nacional Catalana i un discriminatori cap al Partit Popular. Vilella ha demanat també que es treguin els llaços grocs, i de forma ràpida, que envolten les escultures, les faroles i “la ciutat sencera”, perquè incompleixen les ordenances.

Tot i les denúncies fetes, Vilella confia que aquestes interpretacions siguin falses i que es compleixi el que sempre ha dit Ros, que “actuaria dins del marc de la legalitat”. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat