Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Cervera podria acollir fins a 15.000 seguidors del Marc i l’Àlex Màrquez en l’homenatge

La cita serà el dissabte dia 15 i començarà a les 19.00 hores davant del Restaurant Bona Teca, des d’on la rua recorrerà tota la capital de la Segarra

Marc Màrquez, Àlex Màrquez, motociclisme, Cervera
El Marc i l'Àlex Màrquez, en el cartell de l'homenatge. (Foto: Official Fan Club Marc Màrquez 93)
Cervera es convertirà el dissabte dia 15, a partir de les 19.00 hores en el centre del món del motociclisme amb l’homenatge que es farà als seus campions, el Marc i l’Àlex Màrquez. El triomf dels dos lleidatans fa pensar que la capital de la Segarra podria acollir fins a 15.000 persones, totes elles seguidores tant del bicampió del món de MotoGP com del campió de Moto3.


Per aquesta raó, tal com ha explicat el president de l’Official Fan Club Marc Màrquez 93 i tiet dels lleidatans, Ramon Màrquez, “en aquests moments ja estem ultimant els detalls”. A més, ha afegit que “és molt difícil fer una previsió de quanta gent assistirà a l’homenatge. L’any passat, malgrat fer mal temps, van ser unes 5.000 persones, i per aquesta raó creiem que si fa bon temps es pot arribar als 15.000”.

En aquest sentit, Ramon Màrquez ha indicat que “el fet que tots dos siguin campions fa que es desplaci més gent cap a Cervera”. Tot i així, el recorregut que es durà a terme serà el mateix de l’any passat. A les 19.00 hores començarà l’homenatge amb la rua davant del Restaurant Bona Teca i finalitzarà a la plaça Pius XII amb festa, parlaments i un concert al pavelló polivalent a les 23.00 hores.

Per altra banda, Ramon Màrquez va manifestar que “tota la família estem encantats pel que han aconseguit el Marc i l’Àlex, sent tots dos campions del món en les seves respectives categories. Estem molt satisfets”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat