Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Ciutadans promourà el pròxim trimestre una jornada de formació per als petits comerciants

L'Ajuntament de Lleida accepta la proposta plantejada pel grup municipal encapçalat per Ángeles Ribes en recollir les conclusions dels estudis sobre el teixit comercial de la ciutat

Rafel Peris, Ángeles Ribes
Roda de premsa de presentació de la jornada de formació per als petits empresaris i comerciants. (Foto: Ajuntament de Lleida)
Ciutadans té previst organitzar el pròxim trimestre una jornada de formació dedicada als petits empresaris però especialment dirigida al teixit comercial de la ciutat. L'alcalde accidental de l'Ajuntament de Lleida, Rafel Peris, ha explicat que tant els estudis encarregats per la Paeria com les conclusions de les jornades que darrerament han organitzat les diferents entitats comercials de Lleida han posat sobre la taula la necessitat de formació que es dóna en aquest sector del petit empresariat. Fruit d’aquestes mancances, Peris ha explicat que des del govern municipal han trobat molt interessant la iniciativa del grup de Ciutadans, que ha presentat la proposta de formació que els ha fet arribar una empresa especialitzada en la formació del teixit bàsicament microempresarial.

La presidenta del grup municipal de Ciutadans, Ángeles Ribes, ha participat en la presentació, així com els responsables de dur a la pràctica la jornada de formació. Ribes ha manifestat que, després del Ple extraordinari sobre el comerç celebrat a l’Ajuntament de Lleida, havia arribat el moment de deixar una banda els grans discursos sobre el comerç per anar per feina i cercar solucions.
 
La jornada abordarà un treball més enfocat sobre la implementació del comerç que no pas sobre les vendes, tema d’altra banda prou analitzat. També promourà la creació de sinergies entre els petits comerciants per tal d’aconseguir objectius comuns i donarà els elements claus per potenciar els comerços i poder-se reinventar i innovar.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat