Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El central Franco Flores és el nou fitxatge del Lleida Esportiu

Amb l’eslògan "Som-hi tots! No tenim sostre!", el club ja ha posat en marxa la nova campanya de socis per a la temporada

Franco Flores, central, Lleida Esportiu,
Imatge del central Franco Flores, nova incorporació del primer equip de la Terra Ferma. (Foto: Lleida Esportiu)
El Lleida Esportiu ha incorporat el central Franco Flores, de 23 anys, procedent d’Argentinos Juniors. El jugador és natural de Pergamino (Buenos Aires, Argentina) i ha signat amb l’equip de la Terra Ferma per a la pròxima temporada amb opció a una altra.

El defensa compta amb experiència en la lliga de primera divisió argentina, on va debutar el 2012, i ha jugat partits al llarg de quatre cursos amb Argentinos Juniors, club on va formar-se. Així mateix, també ha militat al CA Douglas Haig i al CA Brown de Adrogué.

El director esportiu del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, ha definit Flores com un futbolista amb “molta envergadura”, que es caracteritza per la “contundència, velocitat i excel·lent joc aeri a les dues àrees”. A la vegada, ha recalcat que és “ambidextre” i que disposa d’”una gran tècnica i una bona sortida de pilota”.

D'altra banda, i amb l’eslògan "Som-hi tots! No tenim sostre!", el Lleida Esportiu ja ha posat en marxa la nova campanya de socis per a la temporada 2016/17. La principal novetat per aquest curs és la creació del carnet Gol Nord, adreçat als membres de les penyes, els estudiants universitaris i de formació professional, els aficionats joves i també el públic en general. Aquest abonament donarà entrada al Camp d’Esports per la porta número 5 i permetrà l’accés únic al nou espai sectoritzat i delimitat de l’estadi, que disposarà de serveis de bar i lavabos propis.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat