Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Crida denuncia la falta de "pluralitat" de les xarxes socials de la Paeria

Aposta perquè la política comunicativa de l'Ajuntament sigui "una eina plural al servei de la ciutadania"

Pau Juvillà, Francesc Gabarrell, Crida per Lleida
Imatge dels regidors de la Crida per Lleida-CUP a la Paeria. (Foto: ACN)
Les xarxes socials de l’Ajuntament de Lleida són "una eina al servei del grup municipal del PSC"; així ho creu la Crida per Lleida–CUP, que considera que el departament de comunicació de la Paeria hauria de donar cobertura no tan sols a la resta de grups municipals que conformen el consistori lleidatà, sinó també a aquelles activitats ciutadanes que desenvolupen les entitats i associacions de la ciutat.


La formació aposta perquè la política comunicativa de l’Ajuntament de Lleida sigui una "eina plural al servei de la ciutadania" i faci una feina que vagi més enllà de "la publicitat de les tasques dutes a terme pel consistori". Per aquest motiu, el grup municipal demana que les informacions transmeses des de l’Ajuntament puguin incloure també l’activitat de les formacions polítiques que conformen el consistori i de les activitats de totes les entitats que existeixen a la ciutat.
 
Amb l’objectiu de facilitar la informació més àmplia sobre la seva activitat i la participació de tota la ciutadania, la Crida per Lleida demana que les xarxes socials del consistori s’obrin i deixin de ser una eina de propaganda al servei del PSC, perquè considera que "la política comunicativa de l’Ajuntament no ha d’estar supeditada als canvis que es produeixin als successius equips de govern".

En aquest sentit, s’insta a que la retransmissió dels Plens contempli totes les veus –i no tan sols la del PSC. També demana que es tinguin en compte totes aquelles activitats que es duen a terme des de l’associacionisme de la ciutat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat