Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La nova discoteca d'estiu Biloba obre les portes aquest divendres

Després d'un any de tràmits i d'objeccions de la Generalitat, el complex encara ha de passar les proves de so i seguretat abans de l'obertura

cartell, discoteca, Biloba
Cartell de l''Opening' de la nova discoteca de Lleida. (Imatge: Biloba)
La nova discoteca Biloba Open Air, situada al polígon Neoparc de Lleida, al costat de l'LL-11, obrirà oficialment les seves portes aquest divendres. Aquests darrers dies, després de l'aprovació final de la llicència per part de l'Ajuntament de Lleida, s'ultimen les últimes obres i controls de so, així com les mesures de seguretat per deixar el complex a punt per realitzar l'obertura aquest divendres.

El local, amb una capacitat per a 3.987 persones, a l'aire lliure i amb una piscina de 400 metres quadrats, té previst obrir les nits de dijous, divendres i dissabte durant el que resta d'estiu. Els promotors també hi volen organitzar "vermuts electrònics" algun diumenge del mes i pool parties amb caire eivissenc els dissabtes a la tarda. Tanmateix, preveuen l'obertura de la discoteca d'hivern per al pròxim any.

En l'Opening, la primera festa de Biloba aquest divendres, han programat quatre discjòqueis que amenitzaran la nit. La discoteca obrirà les portes a mitjanit i tancarà a les sis del matí, amb tres preus diferents segons l'hora d'entrada. Els primers interessats en l'esdeveniment critiquen ja la gestió de la piscina, ja que només hi podran accedir en la festa de divendres les persones "Platinium" que paguin una entrada vip de 50 euros. No obstant això, l'organització assegura que aquest preu només serà durant les nits i ho contrarestarà amb l'obertura de la piscina durant les pool parties les tardes de dissabte.

Després d'un any de tràmits, cal recordar que el retard en la posada en marxa de la nova discoteca prové de l'advertència que el Departament d'Empresa de la Generalitat va fer a l'Ajuntament de Lleida per la compatibilitat o no del complex amb les instal·lacions de la Companyia Logística d'Hidrocarburs (CLH), també ubicada al polígon Neoparc. La Paeria, primerament, va obviar aquesta advertència i va procedir a coincidir la llicència, però la insistència del Govern va fer que l'Ajuntament emetés una altra llicència amb més condicions de seguretat, encara que resta l'aprovació definitiva de les objeccions de la Generalitat. En aquest sentit, i a partir d'una denúncia feta pel grup municipal del Comú, els promotors de la discoteca van haver de pagar una sanció de 1.000 euros per realitzar obres quan aquestes estaven paralitzades i sense la llicència corresponent.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat