Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Diputació de Lleida preveu destinar 1,2 milions d'euros a un pla de manteniment de camins municipals

La institució aportarà 4.000 euros a cada ajuntament i 2.000 a les entitats municipals descentralitzades, a més de 10 euros per quilòmetre quadrat

Diputació de Lleida, Joan Reñé,
Imatge del Ple de la Diputació. (Foto: Diputació de Lleida)
El Ple de la Diputació de Lleida ha donat llum verda a l'aprovació inicial de les bases específiques per a la posada en marxa d'un Pla de manteniment de camins de titularitat municipal, al qual la institució preveu destinar enguany de forma global 1,2 milions d'euros.

En concret, el Pla planteja una aportació de 4.000 euros a cadascun dels ajuntaments de la demarcació, que serà de 2.000 en el cas de les entitats municipals descentralitzades, a més de 10 euros per quilòmetre quadrat per a cada població.

El president de la Diputació lleidatana, Joan Reñé, ha destacat el compromís de la institució en aquest àmbit i ha posat de relleu l'increment de les partides que la Diputació de Lleida hi porta destinant des del 2011 amb l'objectiu d'ajudar els ens locals. Altrament, el rebuig de CiU, PP i C's no ha permès que prosperés una moció d'ERC contra el tractat de lliure comerç entre els Estats Units i la UE (TTIP).

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat