Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La UdL insisteix al Govern que financiï el centre Agrotecnio "com cal"

La consellera d'Agricultura, Meritxell Serret, ha visitat aquest divendres el campus d'ETSEA

Meritxell Serret, Universitat de Lleida
Imatge de la visita de Meritxell Serret al campus d'ETSEA de la UdL. (Foto: Universitat de Lleida)
La Universitat de Lleida continua reclamant a la Generalitat de Catalunya que Agrotecnio tingui el finançament que li correspondria com a membre de la xarxa de centres de recerca d'excel·lència de Catalunya CERCA. Així li han manifestat aquest divendres a la consellera  d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Serret, el rector de la UdL, Roberto Fernández, i els responsables d'Agrotecnio durant la visita institucional que Serret ha realitzat al campus d'Agrònoms.

Segons ha declarat Roberto Fernández als mitjans de comunicació, "hem transmès a la consellera les aspiracions de la UdL sobre Agrotecnio, que són que com a centre CERCA tingui un finançament normal". A Agrotecnio, que va superar l'avaluació internacional per formar part de la xarxa CERCA, hauria de poder entrar en el repartiment general de fons, que suposen una mitjana de 2 milions per cada un dels 42 centres afiliats, però la prorroga pressupostària ho impediria. 

La consellera ha manifestat que des del Departament que dirigeix no tenen massa a dir sobre aquest tema, ja que la xarxa CERCA és competència de la Conselleria d'Empresa i Coneixement. Serret, que ha lloat l'excel·lència de la Universitat de Lleida com a referent agroalimentari a Catalunya, ha afegit "que treballem per anar de la mà".

La responsable d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya ha centrat la seva primera visita institucional a la UdL en el campus d'Agrònoms de la UdL. Ha recorregut les instal·lacions de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària i d'Agrotecnio.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat