Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Els infants de Lleida reben la visita d'Ilerkan per descobrir malalties i capacitats d'altres persones

Dins del programa Posa't al meu lloc, aquesta activitat s'emmarca en el projecte Estiu de Joc 2016 de la Paeria

Associació IlerKan, infants, gossos de teràpia,
Imatge dels infants en l'activitat Posa't al meu lloc, amb els gossos de teràpia de l'Associació IlerKan. (Foto: Ajuntament de Lleida)
Els nens i les nenes que participen en el projecte Estiu de Joc a Lleida han rebut una visita ben especial: els gossos de teràpia de l’Associació IlerKan, juntament amb els seus tècnics, que han realitzat una acció assistida amb animals, treballant la diversitat i la inclusió com a centre d’interès.


L'activitat forma part de la segona quinzena de Posa't al meu lloc, que té com a objectiu donar a conèixer les diferents capacitats, malalties i intoleràncies alimentàries que poden tenir les persones, per la qual cosa es convida a participar a diferents associacions de la ciutat.

IlerKan és una Associació sense ànim de lucre, nascuda a Lleida el febrer de 2014, que pretén millorar la qualitat de vida de les persones mitjançant les intervencions assistides amb animals. L'equip de professionals de l'Associació provenen de l'àmbit sanitari, educatiu i social.

Estiu de Joc és un recurs de lleure educatiu per infants de 3 a 11 anys que es porta a terme durant els mesos de juliol i agost. El projecte inclou una programació d'activitats lúdiques i educatives per desenvolupar-lo al llarg dels dos mesos d'estiu. Tot i que l'objectiu principal és que els nens i les nenes s'ho passin bé, les activitats tenen com a finalitat treballar l'educació d'hàbits i de valors, l'amistat, la participació, la solidaritat, la comprensió dels altres, etc. Es desenvolupa als següents centres educatius: escola La Mitjana, escola Parc de l'Aigua, escola Joc de la Bola, escola El Vilot-Sucs (durant el mes de juliol) i escola Josep Manyé-Raïmat (durant el mes d'agost).

Estiu de Joc vol ajudar a conciliar la vida familiar i laboral, donat que molts pares treballen durant els mesos de juliol i agost i volen ocupar el temps lliure dels seus fills amb unes activitats de lleure de qualitat educativa.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat