Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

7accents presenta el primer videoclip de Roger Argemí a Barcelona

'Un nou sentit' és el debut musical d'aquest jove igualadí de tan sols 17 anys que aquest dissabte ha viscut un bany de masses a l'FNAC El Triangle

L'FNAC El Triangle va acollir ahir al vespre la primera projecció del videoclip Un nou sentit del jove artista igualadí Roger Argemí enmig d'una gran expectació. I és que el Roger, de tan sols 17 anys, es va envoltar d'amics per presentar el disc Un nou sentit i el seu primer videoclip oficial, realitzat per 7accents sota la direcció de Dani Martínez i amb la col·laboració de Judit Gómez i Laura Dalmau. Un concert acústic, que va servir per testar els talls del seu primer àlbum, va donar pas a la projecció d'Un nou sentit, que va ser rebut amb aplaudiments i una gran ovació. Martínez es va mostrar satisfet per un rodatge que es va perllongar durant dos dies a la comarca de la Garrotxa i també a la demarcació de Lleida, concretament a Camarasa i Cellers. Un nou sentit està disponible a Internet i en format físic.

El realitzador Dani Martínez, responsable dels serveis audiovisuals de 7accents, ja va ser guardonat amb el Premio Augusto al Mejor Videoclip Nacional en el marc del XX Festival de Cine de Zaragoza. Es tracta del polèmic videoclip Lightouse, de la banda lleidatana Pull My Strings. A més, 7accents és una productora veterana en la producció de vídeos musicals i darrerament ha treballat en el videoclip de Pokers El dia.

Roger Argemí, Ramon Hernández i Carles Gómez

Un nou sentit és un treball que inclou deu cançons d’estil eminentment pop, amb un segell molt personal, juvenil, fresc i eclèctic i d’influències molt variades que van des de l’indie fins a l’R&B. Les cançons, que giren al voltant de temes emotius, parlen d’aquells sentiments que moltes vegades només es poden explicar a través de la música.

El disc ha estat produït musicalment per Ramon Hernández, de Margarett, i ha comptat amb la direcció i producció executiva de Carles Gómez, de Lexu’s, a través del segell Crea Music.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat