Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Cardiòlegs de l’Hospital Arnau han estat premiats en una Jornada d'insuficiència cardíaca i i cardiopatia isquèmica

Va tenir lloc el passat 15 de juny a Barcelona i hi van participar residents de tota Catalunya.

Anna Bosch, Eduardo Pereyra, cardiologia
Els doctors Pereyra i Bosch, entre els coordinadors de la Jornada. (Foto: Hospital Arnau de Vilanova)
El passat 15 de juny es va celebrar a Barcelona una Jornada d’actualització en insuficiència cardíaca i cardiopatia isquèmica, coordinada pel Dr. Nicolás Manito, el Dr. Xavier García Moll i la Dra. Paola Bertrán, cardiòlegs de l’Hospital de Bellvitge, l’Hospital de Sant Pau i l’Hospital Moisès Broggi de Barcelona. 


Els residents del Servei de Cardiologia de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida van obtenir un premi en la Jornada de casos clínics en el tractament de la insuficiència cardíaca i cardiopatia isquèmica per a residents de Cardiologia de Catalunya.
 
La Jornada, en què van participar residents de cardiologia de tot Catalunya, tractava sobre la discussió de casos clínics presentats pels residents mateixos.

La Dra. Anna Bosch i el Dr. Eduardo Pereyra, residents de quart i tercer any del Servei de Cardiologia de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, van rebre el premi al millor cas clínic presentat en la Jornada, que tractava sobre la dificultat que pot arribar a plantejar el diagnòstic diferencial del dolor toràcic en entitats clíniques com ara la miopericarditis o la tromboembòlia pulmonar. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat