Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Esterri d'Àneu estrena el festival ÄneuFest amb setze hores de música i espectacles artístics

L'esdeveniment s'ha organitzat per commemorar els 20 anys del Doctor Music

ÄneuFest, Tutti Fratelli, obra, actuació, teatre
Imatge de l'actuació de la companyia Tutti Fratelli, amb l'obra 'Una mica d'amor', en el festival ÄneuFest d'Esterri d'Àneu. (Foto: ACN)
Esterri d'Àneu estrena aquest dissabte el festival ÄneuFest amb un programa de setze hores de música i espectacles artístics. L'esdeveniment s'ha organitzat per commemorar els 20 anys de la primera edició del Doctor Music Festival a Escalarre i té la voluntat d'omplir "el buit existent en el panorama musical de la zona", segons l'associació organitzadora ArtÄneu. El tret de sortida s'ha donat a les onze amb els grallers de Sort Xafarrostolls i mitja hora més tard la primera actuació teatral l'ha ofert la companyia Tutti Fratelli amb Una mica d'amor. A partir de les sis de la tarda es concentren els concerts amb vuit actuacions musicals més. L'ÄneuFest disposa també d'un espai per a artesans i productors locals de comerç de proximitat.

Les actuacions musicals aniran a càrrec de grups musicals amb un ampli ventall de gèneres i estils. Passaran pels escenaris del festival Anisakis, Batucada Kina Kreu, Max Acústic, Vaxons, DJ Lomarceloo, La Trocamba Matanuska, El Oso i Kinton Cloud. I els espectacles teatrals estaran representats per les obres Una mica d'amor, Agua esculpe piedra i L’Esperanceta.

Segons la cofundadora d'ArtÄneu i organitzadora del festival, Noemí Busquets, l'objectiu de l'ÄneuFest és, a banda de rememorar el Doctor Music, reivindicar un espai propi per a la música a la comarca, com el que ja tenen el Dansàneu en l'àmbit de la dansa i l'Esbaiola't en el teatre. Assegura que l'esdeveniment s'ha rebut amb "molta il·lusió" i confia que es pugui consolidar i continuar celebrant.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat