Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Paeria cedirà 25 habitatges de la cooperativa Llar Jove a la xarxa de mediació per al lloguer social

Els habitatges, d’uns 70 metres quadrats, estan situats al barri de Magraners i seran de lloguer amb opció a compra

Ajuntament de Lleida, signatura, habitatges,
Fotografia de família de l'acte de signatura al Saló de Plens de la Paeria. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de la primera tinent d’alcalde i regidora de Gestió dels Recursos Municipals, Montse Mínguez, el regidor de Promoció i Gestió de l’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, i el representant de Llar Jove, Jose Antonio M. Heras, ha signat la cessió de 25 habitatges de la cooperativa a la xarxa de mediació per al lloguer social. Ros ha agraït a Llar Jove la seva voluntat de col·laboració amb l’Ajuntament de Lleida i ha destacat que tots aquests habitatges es posen a disposició de la Borsa d’Habitatge amb finalitats socials que gestiona l’Ajuntament de Lleida a través de l’Empresa Municipal d’Urbanisme. “Incidim directament sobre la política d’habitatge adreçada, especialment, a tots aquells que més ho necessiten”, ha conclòs l’alcalde.

En aquest sentit, la Paeria pretén realitzar durant aquest 2016 diversos acords de cessió o compra a entitats bancàries de fins a 200 habitatges, que se sumaran als aproximadament 500 habitatges que ja formen part de la Borsa Municipal d’Habitatge. Actualment, més de 2.000 persones es beneficien d’habitatge social municipal a Lleida.

Els habitatges, d’entre 67 i 71 m2 i aparcaments, es posen en lloguer amb opció de compra i estan situats al barri de Magraners, concretament als carrers Valls i Vilaseca. Els habitatges consten de tres dormitoris, menjador, cuina independent i bany complert.

La renda mensual és de 200 euros més IVA el primer any. El segon any i posteriors, la renda mensual és de 300 euros més IVA. En el cas d’executar l’opció de compra als 5 anys es consideraran pagament a compte al preu final de l’habitatge 110 euros al mes el primer any i 210 euros al mes la resta d’anys. Cal tenir en compte que s’ofereix un primer mes de carència de la renda mensual –per facilitar el trasllat.

Cal recordar que totes les persones que deixen el seu pis a la Borsa d’Habitatge de l’Ajuntament de Lleida tenen una bonificació del 50% en l’IBI.

L’acte de signatura també ha comptat amb l’assistència dels regidors Joan Gómez, Paco Cerdà, Jose Luis Osorio, Carles Vega i Joan Vilella.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat