Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Sirollada denuncia que l'Ajuntament de Lleida els nega l'espai de la Panera per les Festes de Tardor

Asseguren que el president de l'Associació de Veïns Jaume I i l'Ajuntament actuen amb complicitat per fer-los fora

La Sirollada, Ajuntament de Lleida, instància
Imatge d'alguns membres de la Sirollada en el moment de la presentació de la instància per a la cessió de l'espai La Panera a l'Ajuntament de Lleida. (Foto: La Sirollada)
La Sirollada ha presentat aquest matí una instància a l'Ajuntament de Lleida reclamant la cessió de l'espai de la pista de la Panera per les pròximes Festes de Tardor. Segons informen a través d'un comunicat, l'Ajuntament els comunicava, "sense cap explicació tècnica", que aquest any no els hi cedirien l'espai de l'any passat. Segons l'entitat, "el president de l'Associació de Veïns Jaume I, amb l'absoluta complicitat de l'Ajuntament de Lleida, ens vol fer fora de l'espai on vam celebrar les Festes de Tardor".

L'entitat assegura que els volen negar el pas a l'espai públic "sense cap tipus d'explicació" i denuncien que encara no han rebut cap resposta del president de l'Associació de Veïns per tal de buscar una solució "favorable" per a totes dues parts. "Al xèrif del barri ni li agraden els joves organitzats, ni vol unes festes populars alternatives on tots i totes, indiferentment del nostre color de pell, gènere i orientació social, ens puguem sentir còmodes", confessen. Entenen també que, sent la Panera un espai públic, hi ha una clara "intencionalitat política". 

La Sirollada, però, es mantindrà amb actitud ferma davant la negativa i continuarà lluitant per poder celebrar les Festes de Tardor.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat