Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Un camió de la brossa s'enganxa amb un cable i s'emporta quatre pals de la llum a Mollerussa

El conductor ha quedat atrapat a l'interior del vehicle fins que operaris de la companyia no han tallat el subministrament per evitar una sobrecàrrega

camió de la brossa, cable, Mollerussa,
Imatge del pal de la llum tombat i el camió de la brossa amb el cable enganxat per damunt a Mollerussa. (Foto: ACN)
Un camió de la recollida selectiva de la brossa del Pla d'Urgell s'ha enganxat amb un cable i posteriorment ha arrencat quatre pals de la llum a l'entrada pel camí Palau de Mollerussa. Els fets han tingut lloc pels volts de les nou del matí, quan el camió es disposava a fer el buidatge dels contenidors que hi ha en un descampat del costat de la carretera i el xofer no s'ha adonat que el cable de la llum s'havia enganxat a la part alta del camió. Tot seguit ha tingut lloc la caiguda dels pals, que han generat diverses espurnes segons testimonis presents al lloc. El conductor s'ha quedat tancat a la cabina del camió per precaució fins que els operaris de la companyia no han anat al lloc per tallar el subministrament i evitar així una sobrecàrrega.

La Policia Local de Mollerussa també s'ha personat al lloc per senyalitzar el cablejat i els pals caiguts. El president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Josep Maria Huguet, ha explicat que no se sap ben bé el motiu pel qual el camió s'ha enganxat al cable, ja que és una ruta que fa habitualment per buidar els contenidors. En aquest sentit, ha apuntat a la possibilitat que una ''palometa'' s'hagi pogut desenganxar i això fes que el cable pengés més de que és habitual. 

L'incident ha provocat el tall del subministrament a diversos veïns de la zona però pels volts de les onze del matí els operaris de la companyia ja han pogut desenganxar el camió del cable.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat