Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Animac Camina inicia el seu itinerari a Lleida des del pati de l'Escorxador

Una selecció de les obres projectades en la darrera edició de la Mostra Internacional de Cinema d'Animació es projectarà a Madrid, Barcelona, Fraga, Sort i Alcarràs

Animac Camina, Lleida
La primera projecció de l'Animac Camina ha tingut lloc al pati de l'Escorxador de Lleida. (Foto: Ajuntament de Lleida)
La plaça Esteve Cuito, al pati del Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida, ha acollit aquest dissabte al vespre l'inici de l'Animac Camina, una selecció de les obres projectades en la darrera edició de la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya i que viatjarà fins al maig de 2017 per ciutats i pobles de tot l'Estat.


La iniciativa, que s'emmarca dins del programa Nits d'Estiu que organitza l'Ajuntament de Lleida per amenitzar els caps de setmana de juliol i agost a la ciutat, passarà per Alcarràs, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), el Centre Cívic Ateneu Fortpienc de Barcelona, Fraga, La Casa Encendida de Madrid i Sort.

Enguany el programa presenta nou curtmetratges sota el títol Animac Camina. El futur és femení!: Electrofly, Königin Po (Queen Bum), Maku, The Tie, Teisel pool metsa (On the other side of the woods), Camino de agua para un pez, Luma, Fears i Amélia & Duarte.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat