Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

CiU insta a enllestir la modificació del Pla general de Raimat per poder construir habitatges per a joves

També sol·licita l'arranjament del clavegueram de l'EMD amb l'objectiu d'acabar amb els problemes d'insalubritat que es registren actualment

Paco Cerdà, Convergència i Unió, Raimat
El portaveu del grup municipal de CiU, Paco Cerdà, a Raimat. (Foto: CiU)
El grup municipal de Convergència i Unió presentarà una proposta de resolució instant l'equip de govern de la Paeria a presentar al setembre la modificació del Pla general de Raimat que permetria la construcció d'habitatges.


La proposta, que es presentarà en el marc del Ple de debat de l'estat de la ciutat, té en consideració la demanda de l'alcaldessa de Raimat, Eva Horcajada, qui reitera que aquesta modificació solucionaria la necessitat d'habitatge que registra l'entitat municipal descentralitzada (EMD).
 
En aquest sentit, el portaveu del grup de CiU, Paco Cerdà, apunta que "vetllarem perquè es compleixi el compromís transmès des de la Paeria de tenir enllestit per al setembre la modificació del Pla general", atès que donaria sortida a la necessària construcció d'onze habitatges al carrer Tempranillo.

Cerdà recorda que aquesta acció prioritària evitaria que el jovent de Raimat hagués de marxar del terme per manca d'habitatge que satisfaci les seves necessitats.
 
A banda d'aquesta demanda, el grup de CiU sol·licita també l'arranjament de les deficiències que registra el clavegueram de Raimat amb l'objectiu d'acabar amb els problemes d'insalubritat que es generen al poble.
 
Cal recordar que ja existeix un projecte presentat a l'espera de ser desenvolupat. "Aquesta és una obra absolutament necessària, que no té un cost excessiu i que de dur-se a terme resoldria les deficiències en matèria de salubritat que es registren actualment", sosté Cerdà.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Vacaciones Santillana

Publicitat
Publicitat