Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Diputació de Lleida finalitzarà aquest any el nou Centre de salut infanto-juvenil de Juneda

El nou CRAE disposarà de vint places per a infants i joves amb discapacitat i trastorns de conducta

CRAE, Juneda, Diputació de Lleida, Joan Reñé
Visita del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i responsables d'altres administracions a les obres del nou Centre de salut infanto-juvenil CRAE de Juneda. (Foto: Diputació de Lleida)
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha fet aquest dijous una visita d'obres al nou Centre de salut infanto-juvenil per a infants i joves amb discapacitat i trastorns de conducta (CRAE), sota tutela de la Generalitat, que la Diputació de Lleida construeix a Juneda, amb una inversió total propera als 1,5 milions d'euros. La primera fase del projecte, amb una inversió d'1.073.340 euros, està a punt de finalitzar i inclou l'execució dels fonaments, l'estructura, la coberta, els tancaments exteriors, els accessos, la distribució interior de les habitacions, la sala de treball, el menjador, la sala d'estar, la cuina, els serveis generals, la zona d'administració, la bugaderia, els vestidors i part de les instal·lacions. L'obra es completarà amb una segona fase, pressupostada en 430.000 euros, que inclourà la resta de distribució de la zona d'habitacions, l'acabament de la zona d'administració i l'acabat de la planta soterrani. L'objectiu és que el Centre pugui entrar en funcionament a inicis de l'any vinent.


La Diputació de Lleida ha destinat 1,5 milions d'euros a la construcció de la primera i la segona fase d'aquest equipament, que ocupa una parcel·la de 752 metres quadrats propietat de l'Ajuntament de Juneda i que disposarà de vint places per a infants i joves amb discapacitat i trastorns de conducta. 

Les obres de la primera fase es troben en la recta final, tal com ha pogut comprovar Joan Reñé en el transcurs de la visita a la qual també han assistit l'alcalde de Juneda, Antoni Villas; el director general d'Atenció a la Infància i Adolescència, Ricard Calvo; el director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida, Joan Santacana, i la cap del Servei d'Atenció a la Infància i l'Adolescència a Lleida, Dolors Camí, entre d'altres responsables tècnics de les obres.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat