Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El 'SE7' marxa de vacances a la platja

La Costa Daurada protagonitza la portada del número estival de la millor nova publicació de Catalunya

SE7,7accents,portada,diari,mensual,gratuït
Portada del desè número del 'SE7'.
7accents llança un número estival -juliol i agost- del SE7, el periòdic mensual gratuït de les comarques de Lleida. El número 10 conté quaranta pàgines en format tabloide i se n'ha imprès una tirada especial de 20.000 exemplars, 5.000 més de l'habitual, ja que que no només es podrà adquirir gratuïtament a un centenar d'establiments de la Segarra, l'Urgell, el Pla d'Urgell, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà i el Segrià, sinó també a diversos punts de la Costa Daurada, principalment a Cambrils, Salou i la Pineda, destinacions habituals dels lleidatans al llarg de l'estiu. El nou SE7 inclou els resultats electorals del 26-J; un recull de les dades obtingudes pel Bus de la Salut; un reportatge sobre la Costa Daurada; un crònica de l'últim desplaçament de la temporada del Lleida Esportiu; una ressenya sobre les festes majors que tenen lloc al territori durant la temporada estival, i una entrevista a l'economista Maria Fauria. La pròxima edició del SE7 es publicarà el divendres 2 de setembre.

El SE7 ha estat guardonat amb el premi a la millor nova publicació catalana de l'any 2015 en el marc de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català, l'acte institucional anual del sector de les publicacions en català, que va tenir lloc el dimecres 4 de maig a l'Espai Endesa de Barcelona. El premi ha estat concedit per la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en Català, que aplega més de mig miler de capçaleres entre revistes, premsa i digitals. Així, doncs, el mensual gratuït de 7accents ha rebut el guardó més important de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català per "apostar per la informació de proximitat amb reportatges, anàlisi, opinions i infografia amb un disseny modern i ben estructurat".

El SE7 és de tall més clàssic que el setmanari de pagament 7accents i disposa de vuit seccions: Política, Societat, Economia, Esports, Cultura, Entrevista, Cartes i 7+1. Tanmateix, les seccions relacionades amb l'actualitat informativa són introduïdes per un reportatge en profunditat, la marca de la casa. També hi ha opinions de firmes especialitzades i infografies. En l'apartat dedicat a les cartes dels lectors s'hi han publicat les darreres missives rebudes sense excepció amb l'objectiu que es converteixi en la veu del ciutadà, mentre que 7+1 està adreçat a tota la família, amb passatemps i dibuixos per acolorir de l'artista lleidatana Lupe Ribot. El SE7 també recollirà un nou capítol de Se7 RUE de la Llotja, la vinyeta humorística del dibuixant Joan Balasch.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat