Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

The Skatalites, Blaumut i Dr. Ring Ding, principals atractius de la dinovena edició del Festival Paupaterres de Tàrrega

El certamen tindrà lloc els dies 15 i 16 de juliol al càmping municipal de la capital de l'Urgell

Paupaterres 2016, música, cartell, organitzadors,
Imatge dels organitzadors amb el cartell de la dinovena edició del Festival Paupaterres de Tàrrega. (Foto: Ajuntament de Tàrrega)
El càmping municipal de Tàrrega acollirà els dies 15 i 16 de juliol la dinovena edició del Paupaterres, que tindrà el grup jamaicà The Skatalites com a principal reclam. La capital de l'Urgell acollirà l'única actuació a Catalunya dins de l'actual gira de la veterana agrupació, llegenda viva de l'ska. El Paupaterres, que aposta per seguir erigint-se com el principal Festival musical a la demarcació de Lleida en època estival, ha programat enguany un total de tretze concerts de diferents exponents del rock, pop, fusió i sons tradicionals, com ara els que oferiran els Blaumut, Sabor de Gràcia, Dr. Ring Ding, Joan Garriga i Madjid Fahem (guitarra de Manu Chao), El Son de la Chama, The New Catalan Ensemble, La Terrasseta de Preixens o Carlitos Miñarro. L'oferta del Paupaterres es complementa amb sopars a la fresca i parades d'artesania. A més, la tarda de dissabte també tindrà lloc la quarta edició del PaupaKids, dedicat al públic familiar.

La cita, que repeteix al càmping municipal de Tàrrega, està organitzada per l'Associació Paupaterres i l'Ajuntament de Tàrrega, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la Generalitat. Enguany, l'aportació econòmica del consistori augmenta un 15% fins assolir els 19.000 euros. Es tracta d'una aposta estratègica per part de la Regidoria de Cultura del consistori targarí, que considera el Paupaterres "un projecte referent a Tàrrega", segons el regidor de l'àrea, Raül Palacios. 

Des de l'Associació Paupaterres destaquen que el festival "fuig d'etiquetes per englobar un ampli catàleg de gèneres i arribar a més públic, sense perdre l'essència i el seu caràcter genuí". L'oferta del Paupaterres inclourà també sopars a la fresca i parades d'artesania. El recinte romandrà obert des de les nou de la nit amb accés gratuït. A partir de les onze de la nit, el preu de l'entrada serà de 5 euros

Quarta edició del PaupaKids amb el Pau del Club Super3

D'altra banda, el dissabte 16 arribarà a partir de les sis de la tarda la quarta edició del PaupaKids, dedicat al públic familiar. Els menuts de casa, acompanyats dels pares i mares, podran gaudir al càmping municipal de tallers, atraccions, inflables, jocs d'aigua i la presència del Pau, personatge del Club Super3. L'entrada té un preu de 3 euros i és gratuïta amb el carnet del Super3.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat