Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Les dones s'incorporen a les tasques de segar i renoven la Festa del Segar de la Fuliola

Aquest diumenge unes 2.000 persones de totes les edats s'han sumat a la celebració

Festes del Segar i el Batre, Festa del Segar
Imatge del grup que aquest diumenge ha participat en les Festes del Segar de la Fuliola. (Foto: Festes del Segar i el Batre)
Unes 2.000 persones de totes les edats han participat aquest diumenge a les Festes del Segar i el Batre de la Fuliola, que en aquesta 37a edició han canviat de dates i s'ha renovat. Aquest diumenge s'ha fet la celebració del Segar i el diumenge 17 de juliol tindrà lloc la del Batre. Enguany, com a novetat, les dones han estat les protagonistes, ja que s'han incorporat a les tasques de la sega, en reconeixement a les que antigament també exercien aquesta feina perquè eren vídues o estaven soles. Aquest diumenge l'era s'ha convertit per un dia en un centre d'interpretació del blat. Els nens han participat en un taller d'elaboració de pa, que s'ha amassat i s'ha cuit en un forn especialment dissenyat per les Festes. Per la seva banda, els més grans han participat en el maridatge de cervesa artesana i coca de recapte.

El nou president de l'Associació de les Festes del Segar i el Batre, que organitza la Festa, Oriol Farré, de 32 anys, ha assegurat a través d'un comunicat que "la continuïtat de la Festa està assegurada amb la incorporació de noves generacions i noves activitats".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat