Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Eix Comercial s’omple de música amb la cercavila del Festival Internacional de Bandes

Durant tota la tarda hi han participat més de 600 músics de nou formacions a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida

bandes, desfilada, Eix Comercial, Festival Internacional de Bandes,
Imatge de les bandes desfilant per l'Eix Comercial de Lleida durant el Festival Internacional de Bandes. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L’Eix Comercial ha acollit aquest matí una cercavila de l’Agrupació Musical Iniestense, l’Asociación Cultural Banda de Música de Épila i la Banda Simfònica Roquetes Nou Barris de Barcelona, com a preludi del Festival Internacional de Bandes de Música que s’ha desenvolupat al llarg de tota la tarda a l’Auditori Municipal Enric Granados, en el qual hi han participat més de 600 músics de nou formacions.

Dos grups, des del carrer Sant Antoni, i l'altre, des de l’Auditori, tots ells s’han trobat a la plaça Paeria, on han interpretat una peça musical.

La tinent d'alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, ha explicat com aquell esdeveniment, que era una trobada de tres agrupacions amb motiu de les Festes de Tardor, s’ha transformat en un encontre internacional amb voluntat de créixer.

El concurs de bandes està obert a grups no professionals: entre quaranta i vuitanta músics i amb la presència d’entre set i nou instruments de corda. L’origen d’aquest Festival està en una de les activitats de les Festes de Tardor, Fem Banda, iniciativa que va néixer el 2004 i que enguany celebraria la seva dotze edició. Ara Fem Banda s’ha traslladat a l’estiu i ha esdevingut un Festival Internacional de Bandes de Música amb la seu a Lleida.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat