Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Els socialistes cerquen el punt mig entre Rajoy i Mas

Iceta: “Si Rajoy no es belluga, estarà canviant la unitat d’Espanya per un grapat de vots”

Àngel Ros,Miquel Iceta,PSC
El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, i el Primer Secretari de la Federació de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, Àngel Ros, han participat en l’Executiva i el sopar d’inici del curs polític a Tremp. (Foto: PSC)
El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, va afirmar ahir que “si Rajoy no es belluga, estarà canviant la unitat d’Espanya per un grapat de vots”. Iceta, que va participar en la Comissió Executiva de la Federació de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, a Tremp, va posar de relleu que “hi ha molta gent a Catalunya que no es va manifestar el dia de la Diada que diu que no podem seguir així, i per no seguir així és fonamental que la gent pugui votar”. Per això, “el PP ha d’entendre que aquest és el moment de negociar, i Mas, que amb la llei de consultes que volen aprovar no es podrà tirar endavant la consulta que volen fer”.


En l’àmbit de la província de Lleida, el Primer Secretari de la Federació del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, Àngel Ros, va afirmar que “els socialistes ens hem posat des del primer moment, i seguirem fent-ho, al costat del primer sector, el de l’agricultura, que és el primer sector de l’economia, i que aquest estiu, per la crisi de les exportacions amb Rússia i els temporals, ho han passat molt malament”. També en política municipal, Àngel Ros va destacar que “hem d’estar preparats de cara a les pròximes eleccions municipals, ja que s’intentarà municipalitzar el 9 de novembre i, per tant, seran les primeres en què també caldrà sortir al carrer amb discurs de país, a més del municipal”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat