Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Àlex Màrquez sortirà des de la primera línia del Gran Premi de la Comunitat Valenciana

El cerverí de Moto3 compleix amb l’objectiu establert d’estar en posicions avançades de la cursa en què es pot proclamar campió del món de la categoria petita

Àlex Màrquez, Moto3, Gran Premi de la Comunitat Valenciana, motociclisme
Àlex Màrquez, en el circuit on se celebra el Gran Premi de la Comunitat Valenciana. (Foto: Repsol Media)
El pilot cerverí de Moto3, Àlex Màrquez, ha marcat avui el tercer millor temps en la definitiva sessió cronometrada del Gran Premi de la Comunitat Valenciana, la qual cosa li assegura sortir demà des de la primera línia de la graella de sortida. D’aquesta manera, el de Cervera ha complert amb l’objectiu del dia que s’havia establert, que era sortir en posicions avançades a la cursa més important de l’any per a l’ilerdenc, on es pot proclamar campió del món de la categoria petita.


En la tercera sessió lliure d’aquest matí, el petit dels germans Màrquez ha estat cinquè. Tot estava llest per a la sessió cronometrada. El lleidatà i el seu company Àlex Rins han rodat junts diverses voltes ajudant-se en els esclats fins situar-se Màrquez primer i el barceloní segon en la taula de temps. A divuit minuts del final i mantenint-se el lleidatà al capdavant, el de Cervera ha sofert una lleu caiguda sense conseqüències i ha pogut continuar la sessió. Finalment, el millor temps ha estat per a l'italià Antonelli, seguit per Miller i Màrquez.

"El dia d'avui ha anat bastant bé. Al matí ha fet més fred, però ja hem tingut un ritme molt bo malgrat no haver fet cap volta perfecta. Per a la sessió cronometrada, sabíem que sortint amb la mateixa mentalitat aconseguiríem acabar davant. Les condicions han canviat molt, perquè ha tornat a fer bastant més vent, però crec que al final ens ha anat molt bé. Havíem parlat amb l'equip i els dos estàvem disposats a ajudar-nos mútuament. Hem fet un molt bon treball els dos per classificar-nos en les dues primeres files, així que li agraeixo a Àlex Rins la seva ajuda. Surto tercer i tinc un bon ritme, així que de cara al matí som optimistes", ha dit el cerverí.

Per la seva banda, el bicampió del món de MotoGP, Marc Màrquez, sortirà des de la segona fila de la graella de la categoria reina. El cerverí s'ha quedat fora de la lluita per la pole després d'anar-se'n al terra en els minuts finals de la sessió oficial i, per tant, sortirà cinquè. Els entrenaments lliures d'aquest matí han tornat a veure Marc Màrquez al capdavant de la classificació, millorant els seus registres d'ahir malgrat una caiguda, intervinguda la sessió, en la cinquena curva del traçat valencià. El de Repsol Honda no ha començat de la millor forma la sessió oficial. I en el seu últim intent, el vigent campió del món ha arribat a situar-se segon amb un crono d'1 minut, 31 minuts i 144 mil·lèsimes, però una volta més tard ha caigut en la quarta curva i ha acabat cedint tres posicions.

"D'una banda estic content, perquè tenim un gran ritme i una bona posada a punt per demà, però de l'altra estic una mica molest per haver comès un error en els entrenaments cronometrats. Demano disculpes a l'equip, perquè podíem haver lluitat per la pole. He comès un error en el primer intent i un altre en el segon, la qual cosa m'ha provocat la caiguda. Al final aprens d'aquestes coses i demà sortiré a córrer i a gaudir, perquè estem llestos per lluitar per la victòria", ha manifestat Marc Màrquez.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat