Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Un grup de joves reclamen la dimissió del rector Roberto Fernández després d'irrompre al seu despatx

Hi han acudit treballadors del Rectorat i s'han produït moments de tensió fins que el grup, format per tretze estudiants i gent aliena, ha marxat

Imatge d'arxiu del rector de la UdL, Roberto Fernández, amb alguns estudiants i d'altres simpatitzants amb màscares de fons. (Foto: Arxiu)
Imatge d'arxiu del rector de la UdL, Roberto Fernández, amb alguns estudiants i d'altres simpatitzants amb màscares de fons. (Foto: Arxiu)
Un grup de tretze joves format per estudiants i persones alienes a la Universitat han entrat aquest dimecres al despatx del rector de la Universitat de Lleida (UdL), Roberto Fernández, quan ell era a dins, i l'han escridassat i insultat. Segons ha informat el Consell de Direcció de la Universitat, els joves han entrat amb una actitud ''intimidatòria i violenta''. Han demanat la dimissió del rector i portaven caretes amb una fotocòpia de la cara de Fernádez. Tot seguit, treballadors del Rectorat s'han aplegat, de forma espontània, en aquest punt i s'han produït moments de tensió i enfrontaments verbals amb els manifestants. Després de convidar-los reiteradament a que deposessin la seva actitud, el grup de joves ha marxat i s'ha recuperat la plena normalitat a l'edifici.

Des del Consell de Direcció de la UdL es lamenten aquests incidents, que condemnen, i se solidaritzen amb tot el personal de la UdL que s'hagi pogut sentir intimidat. Els fets han tingut lloc quan encara no ha passat una setmana del final de l'ocupació del despatx del rector per part d'un grup d'estudiants i joves de fora la universitat després de la protesta contra la presència policial a l'edifici mentre feia classes la subdelegada del Govern espanyol a Lleida, Inma Manso, en la titulació de Comunicació Audiovisual i Periodisme.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat