Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El PP denúncia "joc brut" per part de TV3 durant la campanya per a les eleccions del 26-J

Llorens critica que el canal ha substituït el debat i només fa notícies de les formacions amb representació al Congrés "per restar protagonisme al Partit Popular"

Partit Popular, José Ignacio Llorens, Dolors Lopez, Joan Vilella, regidors, Ajuntament de Lleida,
El cap de llista del PPC al Congrés per Lleida el 26-J, José Ignacio Llorens, amb una bufanda de la selecció espanyola, acompanyat dels regidors de la Paeria Dolors López i Joan Vilella. (Foto: PPC)
El cap de llista del PPC al Congrés per Lleida, José Ignacio Llorens, ha denunciat aquest dilluns el que considera "joc brut" per part de Televisió de Catalunya durant la campanya per a les eleccions del 26-J. El candidat ha criticat que TV3 hagi decidit substituir el tradicional debat territorial amb la participació dels diferents candidats de cada demarcació, que s'emetia de forma desconnectada des de Lleida, Tarragona i Girona, per una peça informativa al TN Comarques en la qual "només apareixeran els caps de llista dels partits que van obtenir representació el 20-D", segons Llorens. El popular considera que TVC "prova aquest nou model per restar protagonisme al Partit Popular i a d'altres formacions que no accepten el discurs monolític, separatista i forassenyat dels partits que donen suport al Govern" i ja ha anunciat que el PPC portarà el cas a la Junta Electoral. En el cas de Lleida, TV3 dedicarà una peça informativa territorial als caps de llista de CDC, PSC, ERC i ECP, mentre els del PPC i C's en quedaran fora, segons han confirmat ambdues formacions.

Llorens ha explicat que abans de les eleccions del 20-D, Televisió de Catalunya va decidir que els caps de llista dels set principals partits participarien en el debat territorial independentment de la seva representació parlamentària. El candidat, que ha anunciat que el PPC portarà aquest canvi de model anunciat per TVC per a la cobertura de la campanya territorial del 26-J, ha defensat que "respecta profundament els professionals que hi desenvolupen la seva feina" però s'ha negat a acceptar "una utilització tan barroera d'un mitjà de comunicació públic".

Altrament, José Ignacio Llorens ha tornat a demanar a l'Ajuntament de Lleida la instal·lació de pantalles gegants a la ciutat per poder seguir els partits de la selecció espanyola de futbol durant l'Eurocopa 2016. Aquesta setmana la Paeria sotmetrà a debat la proposta entre els diferents grups municipals.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat