Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Les noves tecnologies marquen el debat electoral de 7accents

Gairebé 500 espectadors segueixen en directe a través d'Internet el programa 'El primer deba7', que genera 312.118 impressions a Twitter, una vuitantena de tuits i més de 150 mencions a les xarxes socials

7accents, debat electoral, debat, Óscar Uceda, Mònica Lafuente, Xavier Eritja, Toni Postius, Jaume Moya, José Ignacio Llorens, Gerard Martínez
El debat, moderat pel periodista Gerard Martínez, ha comptat amb la participació dels caps de llista per Lleida al Congrés dels Diputats. (Foto: Álex Gallardo)
Els mateixos candidats i els mateixos partits per a les mateixes eleccions. Però una nova manera d'explicar-ho. Aquest era el plantejament de 7accents a l'hora d'afrontar el seu primer debat electoral. I els gairebé 500 espectadors que han seguit la retransmissió en directe per Internet d'El primer deba7 entre www.7accents.cat i www.dponent.tv, sumat a la vuitantena de tuits i les 312.118 impressions que s'han generat a Twitter i les més de 150 mencions que s'han comptabilitzat a les xarxes socials converteixen les noves tecnologies en les grans protagonistes del debat de 7accents. De fet, el programa començava amb una selfie a càrrec del presentador de dponent TV i acabava amb diversos directes via Periscope realitzats pels diferents partits representats. Tant el debat complet com un reportatge enregistrat per dponent TV es podran veure en el diari digital i la televisió per Internet referents a Lleida.


En l'hora i escassos minuts que ha durat el debat els assistents al CaixaForum Lleida han tingut l'oportunitat de dipositar el seu vot en una urna instal·lada per l'organització. El periodista Joan Rosinach ha estat l'encarregat de donar a conèixer els resultats al final del programa, que han reiterat la victòria de Convergència, tal com va passar el 20-D.

Finalment, l'humorista gràfic Jordi Balasch ha dibuixat una vinyeta sobre el debat durant el transcurs del mateix que 7accents sortejarà entre els seus lectors al llarg de la setmana vinent.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat