Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Sant tornem-hi amb el 'SE7'!

Reunim els caps de llista de la demarcació de Lleida al Congrés dels Diputats per a la portada del número 9 del periòdic mensual gratuït

SE7,7accents,portada,diari,mensual,gratuït
Portada del novè número del 'SE7'.
7accents llança el novè número del SE7, el periòdic mensual gratuït de les comarques de Lleida, que es pot adquirir gratuïtament a un centenar d'establiments de la Segarra, l'Urgell, el Pla d'Urgell, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà i el Segrià. El número 9 conté quaranta pàgines en format tabloide i se n'han imprès 15.000 exemplars. El nou SE7 inclou els perfils dels sis candidats al Congrés dels Diputats per la demarcació de Lleida i una entrevista amb ells; un reportatge sobre TALMA; una guia de les fires que tindran lloc al territori d'aquí a finals d'any; una anàlisi de les possibilitats que tenen d'aconseguir medalla cadascun dels atletes lleidatans que participaran en els Jocs Olímpics de Rio, i un resum del maig festiu a la capital del Segrià.

El SE7 ha estat guardonat amb el premi a la millor nova publicació catalana de l'any 2015 en el marc de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català, l'acte institucional anual del sector de les publicacions en català, que va tenir lloc el dimecres 4 de maig a l'Espai Endesa de Barcelona. El premi ha estat concedit per la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en Català, que aplega més de mig miler de capçaleres entre revistes, premsa i digitals. Així, doncs, el mensual gratuït de 7accents ha rebut el guardó més important de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català per "apostar per la informació de proximitat amb reportatges, anàlisi, opinions i infografia amb un disseny modern i ben estructurat".

El SE7 és de tall més clàssic que el setmanari de pagament 7accents i disposa de vuit seccions: Política, Societat, Economia, Esports, Cultura, Entrevista, Cartes i 7+1. Tanmateix, les seccions relacionades amb l'actualitat informativa són introduïdes per un reportatge en profunditat, la marca de la casa. També hi ha opinions de firmes especialitzades i infografies. En l'apartat dedicat a les cartes dels lectors s'hi han publicat les darreres missives rebudes sense excepció amb l'objectiu que es converteixi en la veu del ciutadà, mentre que 7+1 està adreçat a tota la família, amb passatemps i dibuixos per acolorir de l'artista lleidatana Lupe Ribot. El SE7 també recollirà un nou capítol de Se7 RUE de la Llotja, la vinyeta humorística del dibuixant Joan Balasch.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat