Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Els Mossos entren de matinada a la UdL per desallotjar els tancats i no hi troben ningú

El desplegament format per mig centenar d'efectius, la majoria vinguts de Barcelona, ha marxat després de registrar durant una hora l'edifici

desplegament policial, Mossos d'Esquadra, desallotjament, ocupació, tancats, Universitat de Lleida
Dos Mossos d'Esquadra vigilen una de les entrades al Rectorat de la UdL mentre un altre surt de l'interior amb una palanca. (Foto: ACN)
Mig centenar de Mossos d'Esquadra, la majoria arribats des de Barcelona, han entrat cap a un quart de cinc de la matinada d'aquest dijous a la Universitat de Lleida (UdL) amb l'objectiu de desallotjar les persones que encara ocupaven el Rectorat. En arribar, però, no han trobat ningú dins el despatx del rector, ocupat des del 17 de maig. Durant aproximadament una hora han registrat la resta de l'edifici amb el mateix resultat: ni rastre de cap dels tancats. Després que alguns dels estudiants abandonessin l'ocupació l'1 de juny i de les converses fallides d'aquest dilluns per arribar a un acord entre els tancats i l'equip rectoral, tot feia preveure que el rector de la UdL, Roberto Fernández, demanaria que els Mossos d'Esquadra actuessin per acabar amb la tancada.


Els Mossos han marxat cap a dos quarts de sis de la matinada. El desplegament policial estava format per sis furgonetes de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra i dues unitats més. Acompanyaven al dispositiu una ambulància i una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida. Al lloc s'hi ha quedat un patrulla dels Mossos d'Esquadra per controlar la zona.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat