Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Tot suma 15.000 euros

L'èxit de la campanya de micromecenatge de 7accents es converteix en el rècord històric de la plataforma totSuma

7accents
7accents suma més de 15.000 euros a través de totSuma.
Quaranta-quatre dies després, la campanya de micromecenatge #gentambaccent ha sumat més de 15.000 euros, superant així la xifra que 7accents s'havia marcat en un inici. En total, cent seixanta-quatre sumadors que han fet possible que 7accents hagi aconseguit el rècord de recaptació de totSuma, que fins ara ostentava, curiosament, un altre mitjà de comunicació, Ràdio Terra, amb 13.660 euros. No deixa de ser remarcable que siguin els mitjans de comunicació lliures i independents els que hagin protagonitzat algunes de les campanyes de micromecenatge més sonades d'aquest país (DirectaCrític…). Ara, 7accents forma part d'aquest selecte grup. Moltes gràcies.

El mitjà de comunicació va engegar el passat 27 de setembre, coincidint amb l'aparició del primer número de 7accents, una campanya de micromecenatge per tal de donar continuïtat al setmanari en paper. Després de realitzar un esforç econòmic sense cap altre suport que el propi amb l'objectiu de construir el millor web possible i publicar el primer número del setmanari, 7accents buscava "gent amb accent" a través de la plataforma totSuma que donés suport al projecte econòmicament per tal d'editar set números més que servissin per activar l'atractiu publicitari del mitjà i conferir a la publicació en paper la presència necessària que permetés al mitjà seguir treballant amb l'autosuficiència que requereix qualsevol empresa.

Tercera trobada d'amics, coneguts i saludats
 
Després d'una primera trobada en què es va donar a conèixer el web www.7accents.cat, 7accents va celebrar una segona trobada el dissabte dia 27 de setembre a les set de la tarda al Bar Gilda de Lleida, al Centre Històric. Gerard Martínez, el seu director, va presentar el primer número del setmanari en paper amb la col·laboració de Jorge Soler i Amat Baró, col·laboradors de 7accents.

La presentació oficial d'aquest nou mitjà de comunicació tindrà lloc el dijous 27 de novembre a les 19.00 hores al Cafè del Teatre de Lleida a càrrec del periodista de Rac1 Jordi Margarit. L'acte, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Lleida, clourà amb un concert de la cantautora i també periodista Lidia Guevara, que actuarà per primera vegada a la demarcació de Lleida per presentar el seu nou disc, Héroe del Universo, també finançat via micromecenatge amb una recaptació total de més de 19.000 euros.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat